Từ khóa tìm kiếm tối thiểu 2 chữ cái, không chứa ký tự đặc biệt

Kết quả tìm kiếm (Có 9 kết quả)

Ảnh bìa Thông tin sách Tác giả & NXB Tóm tắt Trạng thái & Thao tác
Contemporary nutrition
Năm XB: 2011 | NXB: McGraw Hill
Số gọi: 612.3 WA-M
Tác giả:
Gordon M. Wardlaw, Anne M. Smith
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Contemporary nutrition: afunctionnal approach
Năm XB: 2013 | NXB: McGraw Hill
Số gọi: 612.3 WA-M
Tác giả:
Grdon M. Wardlaw, Ame M. smith
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Maurer, Donna
People must eat to survive, which makes food an important commodity in everyone's life. Food, however, takes on far more than biological reality....
Bản giấy
Tác giả:
Casimir C. Akoh
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Krause's food & the nutrition care process
Năm XB: 2012 | NXB: St. Louis, Mo. Elsevier/Saunders
Số gọi: 615.854 MA-K
Tác giả:
[edited by] L. Kathleen Mahan, Sylvia Escott-Stump, and Janice L. Raymond
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Melvin H. Williams, Dawn E. Anderson, Eric S. Rawson
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Nutrition for healthy living
Năm XB: 2013 | NXB: McGraw Hill Education
Số gọi: 612.3 SC-W
Tác giả:
Wendy J. Schiff, MS, RDN
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Vegetables : The new food guide pyramid /
Năm XB: 2007 | NXB: Bellwether Media
Số gọi: 613.2 GR-E
Tác giả:
Emily K. Green
A basic introduction to the healthy benefits of vegetables. Intended for kindergarden through third grade students
Bản giấy
Tác giả:
Capaldi, Elizabeth D.
"This volume explores the shift in eating research from the search for bodily signals that trigger hunger to a focus on eating patterns emerging...
Bản giấy
Contemporary nutrition
Tác giả: Gordon M. Wardlaw, Anne M. Smith
Năm XB: 2011 | NXB: McGraw Hill
Contemporary nutrition: afunctionnal approach
Tác giả: Grdon M. Wardlaw, Ame M. smith
Năm XB: 2013 | NXB: McGraw Hill
Eating Agendas : Food and Nutrition as Social Problems
Tác giả: Maurer, Donna
Năm XB: 1995 | NXB: Aldine de Gruyter,
Tóm tắt: People must eat to survive, which makes food an important commodity in everyone's life. Food,...
Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology
Tác giả: Casimir C. Akoh
Năm XB: 2017 | NXB: CRC Press
Krause's food & the nutrition care process
Tác giả: [edited by] L. Kathleen Mahan, Sylvia Escott-Stump, and Janice L. Raymond
Năm XB: 2012 | NXB: St. Louis, Mo....
Nutrition for health, fitness, & sport
Tác giả: Melvin H. Williams, Dawn E. Anderson, Eric S. Rawson
Năm XB: 2012 | NXB: McGraw Hill
Nutrition for healthy living
Tác giả: Wendy J. Schiff, MS, RDN
Năm XB: 2013 | NXB: McGraw Hill Education
Vegetables : The new food guide pyramid /
Tác giả: Emily K. Green
Năm XB: 2007 | NXB: Bellwether Media
Tóm tắt: A basic introduction to the healthy benefits of vegetables. Intended for kindergarden through...
Why we eat what we eat : The psychology of eating /
Tác giả: Capaldi, Elizabeth D.
Năm XB: 1996 | NXB: American Psychological...
Tóm tắt: "This volume explores the shift in eating research from the search for bodily signals that...
×