Từ khóa tìm kiếm tối thiểu 2 chữ cái, không chứa ký tự đặc biệt

Kết quả tìm kiếm (Có 1 kết quả)

Ảnh bìa Thông tin sách Tác giả & NXB Tóm tắt Trạng thái & Thao tác
A Study of Idioms by Food in English and Vietnamese from a Perspective of Components
Năm XB: 2018 | NXB: Trường Đại học Mở Hà Nội
Số gọi: 420 KH-T
Tác giả:
Khương Thị Thủy; NHDKH Đặng Nguyên Giang, Ph.D
The idioms by food are quite popular in both English and Vietnamese, and the components forming idioms can be analyzed from both structural and...
Bản giấy
A Study of Idioms by Food in English and Vietnamese from a Perspective of Components
Tác giả: Khương Thị Thủy; NHDKH Đặng Nguyên Giang, Ph.D
Năm XB: 2018 | NXB: Trường Đại học Mở Hà Nội
Tóm tắt: The idioms by food are quite popular in both English and Vietnamese, and the components forming...
×