Từ khóa tìm kiếm tối thiểu 2 chữ cái, không chứa ký tự đặc biệt

Kết quả tìm kiếm (Có 31 kết quả)

Ảnh bìa Thông tin sách Tác giả & NXB Tóm tắt Trạng thái & Thao tác
Analytical chemistry
Năm XB: 2007 | NXB: Springer
Số gọi: 664 DA-K
Tác giả:
K. Danzer,
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Analytical chemistry of foods
Năm XB: 1995 | NXB: HC
Số gọi: 664 JA-C
Tác giả:
C. S. James
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Alexander P.
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Segel, Irwin H.
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Biochemistry of Foods
Năm XB: 2009 | NXB: Elsevier
Số gọi: 540 ES-M
Tác giả:
N. A. Michael Eskin and Fereidoon Shahidi
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Donald J. Dahm, Eric A. Nelson.
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Sawyer, Clair N.
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Chemistry: atoms first atoms first
Năm XB: 2015 | NXB: McGraw Hill Education
Số gọi: 540 BU-J
Tác giả:
Julia Burdge, University of Idaho, Jason Overby, College of Charleston
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Tác giả:
Véronique Gouverneur; Klaus Müller
Fluorine chemistry is an expanding area of research that is attracting international interest, due to the impact of fluorine in drug discovery and...
Bản giấy
Food Biochemistry and Food Processing
Năm XB: 2012 | NXB: Wiley,
Số gọi: 540 SI-B
Tác giả:
Benjamin K. Simpson
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Food for Thought
Năm XB: 1989 | NXB: Bluetem Chemicals,
Số gọi: 664 CA-E
Tác giả:
Carberry, Edward
This book is compilation of lecture notes for one of two courses in consumer chemistry which the authors have developed over the past twelve years...
Bản giấy
Tác giả:
Casimir C. Akoh
Chưa có tóm tắt
Bản giấy
Analytical chemistry
Tác giả: K. Danzer,
Năm XB: 2007 | NXB: Springer
Analytical chemistry of foods
Tác giả: C. S. James
Năm XB: 1995 | NXB: HC
Biochemistry of Foods
Tác giả: N. A. Michael Eskin and Fereidoon Shahidi
Năm XB: 2009 | NXB: Elsevier
Calculations in chemistry : an introduction an introduction /
Tác giả: Donald J. Dahm, Eric A. Nelson.
Năm XB: 2013 | NXB: W. W. Norton & Co
Chemistry: atoms first atoms first
Tác giả: Julia Burdge, University of Idaho, Jason Overby, College of Charleston
Năm XB: 2015 | NXB: McGraw Hill Education
Fluorine in pharmaceutical and medicinal chemistry :From biophysical aspects to clinical applications
Tác giả: Véronique Gouverneur; Klaus Müller
Năm XB: 2012 | NXB: Imperial College Press
Tóm tắt: Fluorine chemistry is an expanding area of research that is attracting international interest,...
Food Biochemistry and Food Processing
Tác giả: Benjamin K. Simpson
Năm XB: 2012 | NXB: Wiley,
Food for Thought
Tác giả: Carberry, Edward
Năm XB: 1989 | NXB: Bluetem Chemicals,
Tóm tắt: This book is compilation of lecture notes for one of two courses in consumer chemistry which the...
Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology
Tác giả: Casimir C. Akoh
Năm XB: 2017 | NXB: CRC Press
×